Zagreb • Perjavica 50 • 091/5484-938

O meni

Ivančica Prašnički rođena je 1978. godine u Švicarskoj. U Zagrebu je završila srednju školu, Zdravstveno učilište - laboratorijski smjer, te nakon toga upisala Filozofski fakultet, francuski jezik i književnost i fonetiku, a u Švicarskoj je pohađala koledž tijekom jedne godine boravka. Svoje glavno usmjerenje pronašla je u aromaterapiji te se tijekom 2002/2003 godine obrazovala u učilištu za aromaterapiju Aromavita i stekla znanje certificiranog aromaterapeuta.

Tijekom dugogodišnjeg rada u nekoliko zagrebačkih wellness centara i kozmetičkih salona stekla je znanja i iskustva iz sljedećih tehnika: melt away, parcijalna masaža, masaža vrata, lica i glave; klasična - švedska masaža, sportska masaža, četveroručna i šesteroručna masaža, anticelulitna masaža, lipomasaža i liftmasaža na aparatu LPG Cellu M6, depilacija voskom, pedikura; body scrub, body wrap; refleksoterapija, raindrop tehnika, programi detoksikacije, aromaterapeutska masaža, aromaterapija.

Kao logičan nastavak rada 2008. godine otvara svoj centar za aromaterapiju Aroma-Duga na Perjavici. Kontinuirano se obrazuje u području komplementarnih terapija i wellness/spa koncepata. Završila je seminare za: refleksoterapiju, manuelnu limfnu drenažu po dr. Vodderu, raindrop tehniku, indijsku masažu glave, depilaciju šećernom pastom. Bavi se hot yogom, te planira daljnju edukaciju za instruktora yoge.

Govori francuski i engleski jezik, a u slobodno vrijeme bavi se vlastitim razvojem, vrtom, čitanjem i druženjem s ljudima te provodi vrijeme sa svojim malim sinom. Od 2013. povezala je svoj poslovni i životni koncept te živi i radi u zagrebačkom kvartu Stenjevec.

copyright © 2024 aromaduga.hr
web development: tkaonica webova