Zagreb • Perjavica 50 • 091/5484-938

Tretmani

Aromaterapija-aromaterapeutska masaža

Aromaterapija kontrolirano koristi čista eterična ulja u svrhu održavanja i/ili unapređenja zdravlja tijela, uma i duha. Raznim metodama primjene - masaža, kupke, inhalacije, oblozi, kreme - smanjuju se ili uklanjaju simptomi mnogih tegoba kao što su glavobolja, nesanica, upala dišnih puteva, PMS, menstrualni bolovi, celulit i stres.

Trajanje tretmana: 90 minuta

Klasična masaža

Idealna masaža za poboljšanje cirkulacije, popuštanje boli i napetosti, te duboko opuštanje. Masira se cijelo tijelo, uključujući lice i glavu.

Trajanje tretmana: 80-90 minuta

Parcijalna masaža

Intenzivno se radi na problematičnom dijelu tijela npr. leđa ili noge. Dolazi do trenutnog olakšanja i opuštanja napetosti mišića.

Trajanje tretmana: 30-40 minuta

Masaža leđa i nogu

Učinkovito opušta napetost mišića i umanjuje bolove u leđima i nogama.

Trajanje tretmana: 50 minuta

Masaža vrata, lica i glave

Primjenjuje se kod bolova u vratu, glavobolje i iscrpljenosti. Uklanja umoran izraz lica i pridonosi boljem izgledu.

Trajanje tretmana: 30 minuta

Masaža za trudnice

Relaksirajuća masaža cijelog tijela. Pospješuje se cirkulacija i izlučivanje viška tekućine. Uklanja bol u leđima. Dolazi do trenutnog olakšanja kod osjećaja težine u nogama. Primjenjuje se od četvrtog mjeseca trudnoće.

Trajanje tretmana: 60 minuta

Ručna limfdrenaža po dr. Vodderu

Ova ručna tehnika obrađuje velike površine kože i tkiva u svrhu otklanjanja metaboličkog otpada iz vezivnog tkiva, poticanja brže izmjene međustanične tekućine u vezivnom tkivu i rješavanja problema limfnih edema, celulita, bolnih i otečenih nogu.

Trajanje tretmana: 30, 45 ili 60 minuta; ovisi o broju segmenata koji se obrađuju.

Anticelulitna masaža

Ciljano se tretiraju kritične zone. Poboljšava se cirkulacija, izlučivanje suvišne tekućine i toksina. Smanjuje se obujam, a koža postaje glatka i napeta.

Trajanje tretmana: 30min. noge, 45 min. ruke, trbuh i noge

Anticelulitni programi

Prvi i drugi anticelulitni program sadrži masaže i termodeku. Prvi dolazak uključuje znojenje u termodeci 60 min., tuširanje i anticelulitnu masažu. Drugi dolazak uključuje ručnu limfdrenažu po dr. Vodderu i zagrijavanje u termodeci 45 min., uz primjenu anticelulitnog pripravka. Svakim dolaskom se izmjenjuju te dvije kombinacije tretmana.

Sportska masaža

Preporučuje se prije sportske aktivnosti. Dolazi do zagrijavanja mišića i spremnosti tijela na fizičke napore.

Trajanje tretmana: 75 minuta

Refleksoterapija

Masaža refleksnih zona na stopalima. Djeluje stimulirajuće i relaksirajuće na cjelokupan organizam i rad svih organa. Otpušta stres i napetosti, poboljšava eliminaciju otpadnih tvari, aktivira resurse samoiscjeljenja i djeluje preventivno.

Trajanje tretmana: 60 minuta

Raindrop tehnika

Tehnika masaže u kojoj se eterična ulja kapaju na kralježnicu. Primjenjuje se kod bolova u leđima. Raindrop tehnika se primjenjuje kod bolova u leđima, tegoba kralježnice (skolioza, lumbo-ishijalgije), kroničnog umora, smanjenog imuniteta, pomanjkanja energije, stresa, emocionalnih blokada, prevencije nastanka prehlade i gripe, depresije. Djeluje opuštajuće na zgrčene mišiće uz kralježnicu što rezultira spontanim vraćanjem kralježnice u ispravan položaj.

Trajanje tretmana: 50 minuta

Detoksikacija

Program čišćenja organizma od nakupljenih toksina. Smanjuje se kiselost organizma koja pogoduje razvoju raznih infekcija i povećava se oksigenacija tkiva. Posljedica programa je osjećaj lakoće u tijelu, balansiranje emocija, jasnoća u mislima, te smanjenje tjelesne težine.

Tip A uključuje ispiranje debelog crijeva svaki dan.
Tip B uključuje ispiranje debelog crijeva, znojenje u termodeci i masažu cijelog tijela svaki drugi dan.

Trajanje tretmana A: 45 minuta
Trajanje tretmana B: 4 sata

copyright © 2023 aromaduga.hr
web development: tkaonica webova